Sunday, August 16, 2009

projek 3

Hai semua..hari ni kita nak n3 projek yg tergendala..sebab benang warna yang digunakan dah habis...eii..geram nyer... fiza guna warna krim nganhijau lumut..baru jer dapat 7 keping semuanyer..tak cantum pun lagi.hihhihi..taktaula nak cantum camner...
Lela..projek ni la yang fiza ckp nak sama ngan lela punyer..cuba tengok..lain kan..mungkin fiza tak wat beg kot..mungkin cantum wat alas ke ape ke tak tau lagi..leh bagi cadangan tak? wah !! muahahah....



paten simple jer


cam tak same jer?!


mase buat memula..hehehe

4 comments:

  1. Fiza, sama la ngan yang saya buat...hehehe. Cuma row terahir je yang berbeza sikit. Fiza buat double crochet untuk row terakhir tu ye? Saya teruskan dengan corak memula. Masa nak sambung tu, saya cantumkan guna single crochet. Warna tu memang memikat, kan? ahahaha.

    Kalau Fiza nak buat beg pun memang cantik. Boleh juga kalau Fiza nak buat sarung bantal kusyen atau blanket. Pergggghhh!!! Memang mengancam la bila dah siap...ekekeke...

    Nanti dah siap, post ye. Tak sabar nak tengok gak neh...hehehe

    ReplyDelete
  2. cantik..
    teringin nk wat,,, :)

    ReplyDelete
  3. lela: betul gak tu..wat sarung kusyen.emm..ok.gak!..cadangan diterima! hehehe...

    c-dah: try la...:)

    ReplyDelete
  4. penah try balajr ngan fiza ni..tp dia laju kemain..last2 aku yg give up.gudluck la sistah =]

    ReplyDelete